Nieuwsoverzicht

Mini zeilkamp Noventus

20 juli 2020

Beste pastoor, diaken, pastor, vrijwilliger en/of betrokkene bij het tiener- en jongerenwerk,

Het leek er even op dat ons zeilkamp dit jaar niet door kon gaan vanwege alle maatregelen rondom het Coronavirus. Daarnaast had het bestuur van het Holtuseiland besloten het eiland voor deze zomer te sluiten, wat heel begrijpelijk is. Net toen de moed ons in de schoenen aan het zakken was, kwam er goed nieuws! Sinds 1 juli hoeven tieners geen 1,5 meter afstand meer van elkaar te houden en dat maakt het bedenken van een alternatief zeilkamp een stuk gemakkelijker!
Er komt dus een mini-zeilkamp Noventus! We gaan met een groep enthousiaste leiding en hopelijk met een heel aantal tieners 2 dagen zeilen op de Loosdrechtse Plassen (met een eenvoudige kampeerovernachting) en 2 dagen andere gezellige, sportieve en inspirerende activiteiten ondernemen vanuit Mariënkroon (in Nieuwkuijk). Dit mini-zeilkamp vindt plaats van 17 t/m 20 augustus 2020 en kost €150-,.
Meer informatie over het mini-zeilkamp is te vinden via de website: www.zeilkampnoventus.nl. Bekijk ook de flyer

Onze vraag aan u is: heeft u in uw parochie tieners die het leuk zouden vinden om mee te gaan? Het is een verkorte zeilweek, dus een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de zeilsport, met de leiding en de andere tieners. Er is geen maximaal aantal deelnemers, dus vrienden, vriendinnen, broers en zussen (tussen de 12-17 jaar) zijn welkom om mee te gaan! Aanmelden kan via de website.
In de bijlage vindt u een flyer van het kamp. Mocht u nog vragen hebben, dan ben ik natuurlijk altijd bereikbaar om die te beantwoorden.

Hartelijke groet, en alvast een hele mooie zomer gewenst.

Laura Nieuwlaat - van Dun
Opbouwwerker tiener- en jongerenpastoraat
Bisdom van 's-Hertogenbosch
Parade 11 5211 KL 's Hertogenbosch
T 073 523 20 61 / 06 285 818 84 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.